Wil je nu echt stappen zetten met bloggen zodat iedereen jouw bedrijf kent? 

We hebben voor jou de onmisbare SEO checklist én blog template. Hiermee:


  • Ontdek je hoe jouw blogs direct ranken in Google
  • Maak jij de meest gemaakte contentfouten niet en voorkom je verspilling van je kostbare tijd
  • BONUS: Blogplanner waardoor jij precies weet wat je wanneer mag schrijven
  • BONUS: 15 extra SEO tips


Speciaal voor jou van €54 voor €27

Rank vandaag nog met je blog in Google!

Je bent ondernemer, je wil je kennis delen en daarmee je expertstatus tonen. Je wil dat klanten jouw bedrijf verkiezen boven die van je concurrenten. Het is daarom van belang dat jij jouw ideale klant laat zien dat je hem of haar kunt helpen. Het gaat tegenwoordig niet meer om de allerbeste, maar om het bedrijf dat zichtbaar is. Het bedrijf dat een gezicht heeft. Een duidelijke stem in de markt...

Toch ben je nog niet aan bloggen begonnen. Of je bent weer gestopt... Je laat je tegenhouden door allerlei stemmetjes in je hoofd, zoals:


  • Ik heb nog geen groot bereik, dus voor wie doe ik zoveel moeite?
  • Ik heb geen verstand SEO
  • ik heb nooit inspiratie en weet niet waar ik over moet schrijven
  • Ik ben geen kei in spelling
  • Ik weet niet hoe ik moet beginnen 


Ik ben hier om je te vertellen dat dit allemaal onzin is. Het ís allemaal niet zo moeilijk. Jij maakt het moeilijk. Ik weet dat je het wilt, dus laten we afspreken dat je het nu een serieuze kans geeft.

Ja ik wil dat mijn blogs ranken in Google!
Tijd om mijn concurrenten voor te zijn!
Even Eef testimonial SEO checklist + Blog Template

"Ik wilde graag zelf aan de slag met het schrijven van blogs die ook nog eens goed scoren op SEO gebied. Dankzij het blogtemplate van het SEO tekstatelier weet ik nu precies wat een goede en effectieve blogopbouw is. Super handig om dit aan te houden terwijl ik schrijf. Dat geeft houvast en een helder kader.


De SEO checklist is heerlijk overzichtelijk en duidelijk. Als ik doe wat er in de checklist staat, dan weet ik zeker dat mijn blog goed wordt gevonden in Google en dat is wat ik wil en nodig heb.


Eigenlijk word ik virtueel bij de hand genomen om de juiste stappen te zetten voor het maken van blog die gevonden worden in Google. Wie wil dat nu niet 😊 Wil jij niet zelf aanmodderen, dan zijn de SEO checklist en het blogtemplate super fijn, handig en professioneel."

Rhodee - Even-eef.nl

Copywriter Babette Grunder

SEO Tekst Atelier, opgericht door Babette Grunder

/əˈbout/ Babette

Kickboksliefhebber. Podcastluisteraar.
Dagdromer. Moeder. Puzzelt graag met zinnen. Snoept tot ze misselijk is. 

Hi, ik ben Babette en met mijn tekstbureau help ik je met plezier aan pakkende persberichten of blogs. Zo wordt jouw bedrijf in korte tijd zichtbaarder via zoekmachines én in de media en kun jij als ondernemer of medewerker doen waar je energie van krijgt. 

Mijn passie voor (digital) content vertaalde zich jarenlang in een baan als digital content manager bij Glamour. Daar was ik onderdeel van Condé Nast en Hearst, ’s werelds grootste uitgeverijen. Na 7,5 jaar is het nu tijd om mijn ervaring en kennis te delen met meer mooie bedrijven. 

                 

FAQ SEO checklist + blog template

Hoe kan ik met de SEO checklist en het blog tempale aan de slag?

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de link waarmee je toegang hebt tot de documenten. Het is online dus je hebt alleen een internetverbinding nodig.

Tot wanneer blijft de inhoud beschikbaar?

Je ontvangt een link waarmee je de workshop onbeperkt kunt bekijken.

Voor wie is deze SEO checklist en blog template geschikt?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die zichtbaar willen zijn in hun markt, op een duurzame manier.

Zodat klanten naar hen toekomen, in plaats van dat ze telkens op zoek moeten naar nieuwe klanten.

Wat is de investering?

Je kunt het product nu aanschaffen voor € 27 (excl. 21% BTW). Dit is een “symbolisch” laag bedrag om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat met bloggen.

De echte waarde van deze SEO checklist en blog template is € 54 en de prijs zal later ongetwijfeld omhoog gaan.